Fijne vakantie!

De vakantie is begonnen. Allemaal een fijne tijd gewenst!

Op maandag 3 september is iedereen weer van harte welkom!

Welkom peuterspeelzaal Bruintje Beer.

Deze dagen heeft ook de peuterspeelzaal Bruintje Beer zijn intrek genomen in het gebouw. Er is opnieuw heel veel werk verzet en het resultaat mag er zijn. Vanaf september starten we dus ook met peuters in ons gebouw. Joke, Ineke, en Danielle van harte welkom en heel veel plezier op jullie nieuwe locatie.

Het Groene Eiland

De officiële start van Park Het Groene Eiland

 Vandaag is op een feestelijke manier het startsignaal gegeven voor de aanleg van het groene park rondom de school. Na een welkomstwoord van Roel Roelofs hebben leerlingen van onze school de puzzelstukken van het ontwerp in de vorm van een estafette overhandigd.

Joep Geissler mocht met een kraan de puzzelstukken binnen brengen, waarna leerlingen het via de kabelbaan bij de bestuurders brachten.

Vertegenwoordigers van de gemeente, wethouder Dennis op den Dries, schoolbestuur, peuterspeelzaal, kinderopvang en buurtbewoners hebben met het leggen van de puzzel het startsein afgegeven voor de aanleg van het park.

Door cofinanciering van provincie, gemeente en school kunnen we het prachtige plan, dat ontworpen is door de leerlingen van onze school uitvoeren. In september en oktober zal het park worden aangelegd. Rondom de herfstvakantie moet alles dan afgerond zijn en gaan we de officiële opening van school en park vieren. Wanneer de datum bekend is, krijgt u uiteraard een uitnodiging daarvoor.

Eindelijk klaar!

De school is klaar en in gebruik genomen.

Op vrijdag 6 juli hebben we de deuren van locatie Leerlooierstraat achter ons dichtgetrokken. Directeur Roel  Roelofs sluit samen met leerlingen van groep  8 de deur!

We zijn daarna in optocht vertrokken naar onze "nieuwe" school aan de Noord Esweg 26. De kleuters in Bello en de overige groepen er lopend achteraan. Het was een hele karavaan zo door het dorp. 

 

Aangekomen bij de nieuwe school werden we opgewacht door  de directeur en  werd de deur symbolisch met leerlingen geopend.

Nadat er van iedere groep een foto was gemaakt in de deuropening, mochten we  ons nieuwe domein betreden.  Heel veel  "ooh" en "aah" was er te horen. Iedereen was onder de indruk! En terecht! Hieronder een impressie van onze mooie nieuwe school!

 

Afscheid groep 8.

Traditiegetrouw neemt een school ieder jaar weer afscheid van leerlingen die naar het voortgezet onderwijs vertrekken. Zo ook dit jaar. Op maandagavond 16 juli was er eerst de musical op locatie Leerlooierstraat. Daarna vond het officile gedeelte plaats in onze pracht locatie aan de Noord Esweg.

Alle kinderen kregen hun certificaat van het basisonderwijs, een  bijbel en een prachtige groepsfoto. Ook werden ze toegezongen door het team.  Naast dat kinderen de school verlaten, verlaten ook gezinnen de school omdat hun jongste kind afscheid neemt. Deze gezinnen werden bedankt en kregen een Vergeet Me Nietje mee als herinnering.

De kinderen gaven ook de school een afscheidscadeau. Dit jaar wel heel toepasselijk n.l. zelfgemaakte vogelhuisje voor in het Groene Schoolplein.