Eindelijk klaar!

De school is klaar en in gebruik genomen.

Op vrijdag 6 juli hebben we de deuren van locatie Leerlooierstraat achter ons dichtgetrokken en zijn we in optocht vertokken naar onze "nieuwe" school aan de Noord Esweg 26. De kleuters in Bello en de overige groepen er lopend achteraan. Het was een hele karavaan zo door het dorp. 

Aangekomen bij de nieuwe school werden we opgewacht door  de directeur en mochten we, nadat er van iedere groep een foto was gemaakt, ons nieuwe domein betreden.  Heel veel  "ooh" en "aah" was er te horen. Iedereen was onder de indruk! En terecht!

 

Afscheid groep 8.

Traditiegetrouw neemt een school ieder jaar weer afscheid van leerlingen die naar het voortgezet onderwijs vertrekken. Zo ook dit jaar. Op maandagavond 16 juli was er eerst de musical op locatie Leerlooierstraat. Daarna vond het officile gedeelte plaats in onze pracht locatie aan de Noord Esweg.

Alle kinderen kregen hun certificaat van het basisonderwijs, een  bijbel en een prachtige groepsfoto. Ook werden ze toegezongen door het team.  Naast dat kinderen de school verlaten, verlaten ook gezinnen de school omdat hun jongste kind afscheid neemt. Deze gezinnen werden bedankt en kregen een Vergeet Me Nietje mee als herinnering.

De kinderen gaven ook de school een afscheidscadeau. Dit jaar wel heel toepasselijk n.l. zelfgemaakte vogelhuisje voor in het Groene Schoolplein.