Een verbeeldende school

kleurt je toekomst!

Groene Schoolplein

De verbouwing van de nieuwe school vordert goed.  De timmerlieden, stucadoors, elektriciens  zijn allemaal druk in de weer om alles op tijd klaar te krijgen.

Naast een nieuwe school wordt er ook hard gewerkt aan het schoolplein en wel het Groene Schoolplein.  Er zijn allerlei ideeën  geopperd in samenwerking met leerlingen , buurtbewoners en gemeente om te komen tot een prachtig plan. Het is namelijk zo dat we ook mee doen aan de wedstrijd "Het groenste schoolplein van Overijsssel" . Onze plannen zijn inmiddels ingeleverd  bij de Provincie en het is nu wachten op de uitslag.  Nog een paar weken en dan horen we  één van de 10 scholen  zijn met de beste plannen. Deze 10 scholen doen mee aan de wedstrijd "De Groenste School van Overijssel".

Wilt u weten hoe onze plannen er uitzien? Kijk dan naar het filmpje door op de link te klikken!

https://vimeo.com/263303671 

Muziek Impuls

In de afgelopen 10 weken zijn we op school bezig geweest met het programma Klassenorkest met bedoeling een impuls aan het muziek onderwijs te geven. Hierbij is het de bedoeling dat leerlingen ervaring op doen in het bespelen van een muziekinstrument. Het uiteindelijk doel is om als Klassenorkest een optreden te verzorgen.  De instrumenten waarmee ervaring is opgedaan zijn de klariner, de saxofoon, de trompet en de drum.

Op donderdag 29 maart was het het zover voor het grote optreden van de leerlingen uit groep 6 en 7. Samen met de Hellendoornse Harmonie hebben ze een prachtig optreden verzorgd. De complimenten voor alle kinderen en hun begeleiders. Het was top!

Hieronder een aantal foto's voor een impressie van de avond en een filmpje door op de volgende link te klikken waar u naar de geweldige prestaie kunt luisteren.  https://youtu.be/i8TrW7GBInY